Simona s-a distrat înaintea debutului de la Sydney: „Mai bine ca la Brisbane”

„Mă simt mai bine ca la Brisbane. Am avut un tratament şi nişte zile de pauză. Sper să fiu la un procent de 100% la Sydney. Vreau să am nişte meciuri grele aici pentru a mă acomoda cu acest nivel. Primul meci al anului este foarte dificil. Sunt pregătită pentru acest turneu”, a comentat a doua jucătoare a lumii.

Turneul de la Sydney este dotat cu premii totale de 753.000 de dolari şi este transmis în direct la Digi Sport începând de duminică, 10 ianuarie.

Sportiva de 24 de ani este principala favorită la Sydney şi poate profita de retragerile capilor de serie 2 şi 3, Agnieszka Radwanska şi Petra Kvitova, pentru a câştiga primul turneu al anului. Simona se gândeşte deja şi la primul Grand Slam al anului, Australian Open, ce se va desfăşura în perioada 18-31 ianuarie.

„Am avut rezultate bune la Australian Open, am ajuns în sferturi la ultimele două ediţii şi obiectivul este să ajung din nou în sferturi. Fiecare meci e dificil şi trebuie să fiu concentrată în faţa fiecărei adversare.

Cred că este cea mai grea perioadă a anului pentru că se revine după o pauză de două luni şi vine repede şi primul Grand Slam al anului. Darren Cahill este un antrenor bun şi o persoană extraordinară. Crede în mine şi acesta este cel mai important lucru”, a adăugat Halep.

Toate meciurile Simonei Halep de la Sydney vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro. Primul va fi cel disputat împotriva Carolinei Garcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *