Biletul zilei

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]Biletul zilei este cea mai populara cautare in google (in ceea ce priveste pronosticurile sportive) si pornind de aici am selectat pentru inceput 14 dintre site-urile care ofera in mod constant si gratuit ponturi pariuri.

Filtrarea tipserilor va fi o chestiune de durata tocmai pentru a fi cat mai precisi. Oricine poate avea un weekend sau chiar o luna mai slaba de aceea le dam tuturor o perioada de proba mai lunga pentru a demonstra ca sunt buni.

Vom monitoriza profiturile sau pierderile generate de ponturile acestora, vom elimina din lista noastra tipserii care ne aduc pierderi constant si vor fi inlocuiti cu altii noi. Internetul este plin de tipseri, avem de unde alege si probabil ca fiecare inainte de a plasa un pariu se informeaza si de pe aceste siteuri.

Problema e ca nu stim cat de bune sunt aceste informatii, cat de specialisti sunt acesti tipseri. Aici vrem sa intervenim noi cumonitorizarea celor care ofera ponturi din fotbal.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Cumpara un cont
VIP pentru o luna si primesti:

Cele mai analizate pariuri !!
30 zile de bilete VIP !!
Cote intre 2 si 10 !!
Ponturi din fotbal si tenis !!
[sp_spr_display_form id=1]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][match_reasult title=”Biletul zilei” league_id=”biletul-zilei-league” reasult_number=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *