Ce aspecte definesc o casa moderna?

    Home / Casa si gradina / Ce aspecte definesc o casa moderna?

Ce aspecte definesc o casa moderna?

0

Daca vrei sa intri in randul celor care se pot lauda ca locuiesc intr-o casa moderna, atunci trebuie sa fii in tema cu aspectele care definesc un astfel de spatiu. Cand ai la dispozitie un buget suficient pentru a investi in diverse articole si dispozitive, nu este o misiune deloc dificil de realizat. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa faci toate achizitiile deodata. Poti obtine o casa moderna si in timp, in functie de cum iti permiti.

Poti spune ca ai o casa moderna in conditiile in care aceasta beneficiaza de facilitati specifice, dar si cand gradul de confort asigurat este unul inalt.

  • Izolatia, sistemele de inchidere – deschidere, calitatea materialelor de constructie definesc gradul de siguranta si confort

Este mai putin important daca detii cine stie ce aparatura performanta daca, in primul rand, constructia casei este una deficitara. Atat calitatea acesteia, cat si eficienta izolatiei de care beneficiaza, etanseizarea ferestrelor si usilor sau alte astfel de aspecte dicteaza confortul de baza din locuinta. Iata deci cu ce trebuie sa incepi pentru a te asigura ca este pe calea catre o casa moderna. Numai in aceasta maniera poti spune ca ai si o casa inteligenta, siguranta fiind mereu pe primul loc. Reprezinta poate si unele dintre investitiile cele mai insemnate pe care va trebui sa le realizezi in conditiile in care nu sunt deja in regula.

  • Mobila pe roti

Cu toate ca inca este o optiune destul de rar bifata de romani, mobila pe roti te ajuta considerabil in a-ti organiza o casa moderna. Nu numai pentru ca estetica este instant imbunatatita, dar si pentru ca partea practica beneficiaza de imbunatatiri demne de luat in considerare. Pentru gospodine cel putin reprezinta o adevarata binecuvantare pentru ca procesul de igiena si curatenie este mai simplu si mai placut de realizat. Mutatul mobilei iese din start din ecuatie, deci si timpul dedicat acestei misiuni este redus considerabil.

  • Termostatul ambiental

Vesnica problema a romanilor este cea legata de confortul termic, respectiv de preturile prea mari de intretinere din timpul iernii. Consumul ridicat de combustibil si de electricitate le da acestora adevarate batai de cap, iar depasirea sezonului friguros fara a se indatora constituie o adevarata biruinta.

Un termostat inteligent, precum este cel ce face parte din popularul sistem iT 600 Smart Home despre care poti sa afli date complete pe saluscontrols.ro, constituie o solutie ce nu ar trebui sa o neglijezi. Este cel prin care obtii control deplin asupra temperaturii din casa. Poti sa faci reglajele si setarile dorite si necesare, pe intervale orare sau pe zile ale saptamanii. Ziua poti avea o temperatura mai ridicata si noaptea una optima in camera de odihna.

Te ajuta sa economisesti si la facturi prin faptul ca atunci cand pleci de acasa poti seta o temperatura minima a termostatului, respectiv modul vacanta. In fine, acesta include si alte functii inteligente, precum cea anti-inghet, care iti asigura confort termic deplin. Contribuie enorma la realizarea unei case moderne si prin designul sub care se prezinta. Referitor la costuri, atunci cand il folosesti responsabil amortizezi investitia destul de repede.

Daca ar fi sa continui lista de aspecte ce au nevoie de imbunatatiri in locuinta pentru a se incadra in randul celor moderne, multe ar mai fi de adaugat. Sfatul meu este sa te limitezi initial la cele prezente, iar ulterior sa cercetezi si altele asemenea. Luate pe rand, nici cheltuielile nu iti vor mai parea atat de uriase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *