Cum te poți programa la un salon de hair & beauty în câțiva pași simpli, cu Stailer

    Home / Uncategorized / Cum te poți programa la un salon de hair & beauty în câțiva pași simpli, cu Stailer

Cum te poți programa la un salon de hair & beauty în câțiva pași simpli, cu Stailer

0

De la an la an apar tot felul de gadgeturi și alte nebunii ce sunt mindblowing și ne ajută să ne simplificăm viața. Și fiindcă în domeniul beauty există o ineficiență în a te programa ușor la un salon, a fost creat Stailer pentru a rezolva această problemă. Dacă multe dintre lucruri le putem rezolva online cu doar câteva click-uri, cum ar fi comenzi și plătire a facturilor, de ce să nu ne putem programa noi cu mâna noastră la un salon, la fel de simplu? Așadar, acum a apărut această platformă pentru a ușura atât viața clienților, cât și a stiliștilor deopotrivă. Iar ce e extrem de important de subliniat este că utilizarea este complet gratuită de fiecare dată.

O primă programare va duce la alte zeci

Se dorește ca Stailer să devină principala metodă de programare la saloanele de înfrumusețare. Nimănui nu-i convine să piardă timp căutând pagini ale saloanelor din oraș, să sune la fiecare în parte până găsesc și ei un loc liber undeva. Asta înseamnă neapărat și renunțarea la ceea ce îți dorești tu, fiindcă uneori găsești loc liber la un salon care poate nu e tocmai pe placul tău. Și evident, renunți la timpul tău, fiindcă trebuie să te pliezi pe agenda salonului. Acum se inversează rolurile, fiindcă search-ul pe Stailer îți oferă doar saloanele din oraș care te pot primi la data și ora dorite de tine. Îți sunt afișate în câteva secunde, iar de acolo tu alegi în funcție de prețurile afișate, cum arată salonul, ce recenzii au mai lăsat alți clienți, poți chiar să-ți faci și o părere despre tehnica de lucru a stiliștilor fiindcă vei găsi poze cu alte lucrări făcute de ei.

Accesând pagina oficială stailer.ro, selectezi filtrele de căutare precum orașul din care ești, genul, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, iar de acolo decizia este în totalitate a ta. Stailer poate fi folosit momentan de locuitorii orașelor Iași, Oradea, Cluj, Timișoara și București, însă se poate dovedi a fi extrem de util dacă ești prin trecere în unul dintre aceste orașe. Ai aici mai multe detalii. Ia-l în considerare atunci când ai evenimente sau poate business meeting-uri în aceste orașe. Nu vei ști zonele, iar dacă ai nevoie de o transformare, Stailer este aliatul ideal, în special fiindcă îți oferă și locația exactă a salonului prin Google Maps, ca să nu te rătăcești pe străzi.

Programări cu sau fără cont

Nu ești condiționat de nimic când utilizezi Stailer, nici măcar de un cont. Poți să-ți faci programări rapide câte vrei, iar la final primești un link. Din el poți și anula dacă nu mai poți ajunge, fără a ți se percepe vreo taxă, fără să suni stilistul. Dar un cont creat pe platformă îți va fi mai util, fiindcă nu trebuie să introduci datele tale personale de fiecare dată când faci o programare.

Ai access la o agendă virtuală unde gestionezi ușor programările, poți anula de acolo, poți chiar și seta remindere pentru fiecare, ca tu să fii mereu la timp la salon. Reminderul este extrem de util, în special fiindcă suntem foarte ocupați zilnic și nu suntem roboți ca să ținem minte totul. Dacă vrei să afli mai multe accesează pagina oficială sau scrie echipei la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *