Instalează și testează aplicația Stailer pentru programări la salon instant

    Home / Sanatate / Instalează și testează aplicația Stailer pentru programări la salon instant

Instalează și testează aplicația Stailer pentru programări la salon instant

0

Nu mai amâna acea vizită la salonul de înfrumusețare doar pentru faptul că nu găsești o oră disponibilă în perioada dorită de tine. Nimeni nu este mai important ca tine și ca nevoile tale.  Cu Stailer nu mai trebuie să te pliezi în funcție de programului hairstylistului tău preferat. Ai ocazia să analizezi mai multe saloane care au un loc liber în perioada dorită de tine și să te bucuri de unele dintre cele mai inedite tratamente.

Cu Stailer ai parte de programări rapide

Dacă ești în căutarea unui salon de înfrumusețare atunci Stailer te poate ajuta. Instaleaza si testeaza aplicatia Stailer și vei avea parte de rezulatele pe care le dorești. Ce poate fi mai frumos și mai simplu ca realizarea unei programări instant la salon?! 

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te bucura de aplicația Stailer

Instalează aplicația Stailer gratuit din Magazin Play, App Store sau App Gallery și te vei bucura de toate avantajele acesteia. După ce ai instalat aplicația urmează pașii de mai jos:

  • Creează un cont de utilizator sau te poți conecta direct cu pagina de Facebook.
  • Aplicația devine agenda ta de programări și vei putea urmări până la cele mai mici detalii cu privire la toate programările pe care le realizezi.
  • Selectezi filtrele de căutare astfel încât să faci o programare în funcție de nevoile tale.
  • Faci programări nelimitate și de fiecare dată gratuite.
  • Accesezi aplicația și îți vei gestiona imediat programările astfel încât să le poți anula cu mare ușurință și fără să ți se perceapă vreo taxă.

Beneficiile aduse de aplicația Stailer

Stailer este o aplicație pe care o poți folosi în orice moment. Te vei putea programa instant la salon fără prea multe eforturi din partea ta. Cu cât vei studia mai mult această aplicație, cu atât îi vei înțelege mai bine beneficiile.

·        Nu mai pierzi timp important

Cu Stailer nu mai pierzi timp important pentru tine încercând să găsești salonul potrivit.  Stailer este ca un motor de căutare al saloanelor, mai exact vei putea să cauți saloanele din zona ta care au un loc liber în ziua și la ora dorite de tine.

·        Nu mai trebuie să suni

Faptul că nu mai este necesar să suni la saloane pentru a obține un loc liber nu poate fi decât perfect pentru tine. Vei putea să îți faci programarea la salon chiar în ziua în care ai nevoie. Aplicația online Stailer te va ajuta să scapi de telefoanele obositoare la salon.

·        Nu mai depinzi de programul saloanelor

Stailer te ajută să te programezi la salon în orice moment. Nu mai trebuie să suni la salon pentru a face o progamare, ci totul se va rezolva mult mai simplu prin intermediul internetului.

Poți vedea detalii extra aici și vei avea siguranța că alegerea făcută este cea perfectă pentru tine.  Stailer este o aplicație pe care o poți folosi oricând și care îți va asigura un loc pe scaunul hairstylistului preferat.

 Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *